Un telefon Sharp Aquos Disney va aduce smartphone-ul cu dotări bune În mâinile copiilor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sharp 894 ori
<b>Un telefon Sharp Aquos Disney va aduce smartphone-ul cu dotări bune În mâinile copiilor (Video)</b>Cei de la Sharp sunt cunoscuți pentru telefoanele lor high end cu dotări de top și design arătos, dar și pentru ecranele excelente IGZO. Ei bine, un astfel de handset modern a fost rebranduit de Disney și e acum vândut de un operator japonez....

Cei de la Sharp sunt cunoscuți pentru telefoanele lor high end cu dotări de top și design arătos, dar și pentru ecranele excelente IGZO. Ei bine, un astfel de handset modern a fost rebranduit de Disney și e acum vândut de un operator japonez.

E vorba despre modelul Sharp Aquos Phone Zeta SH-01F, care a primit de la operatorul NTT DoCoMo varianta Disney Mobile. Ea aduce carcase cu tematica Disney, wallpaperuri, conținuturi și funcții speciale, plus un app store dedicat Disney. Terminalul măsoară 8.9 mm în grosime, cântărește 139 de grame și dispune de un display IGZO TFT cu diagonală de 5 inch și rezoluție 1080p.

Acest model vine cu 2 GB RAM și un procesor Qualcomm Snapdragon 800 de 2.2 GHz, dar și 32 GB memorie internă și o baterie de 3000 mAh, care asigură 13.3 ore de funcționare. Cine ar fi crezut că un model de acest gen va avea o baterie cu capacitate mai mare decât un Galaxy S5? în Japonia până și copii au parte de smartphone-uri mai bine dotate decât cele ale adulților din Vest.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×