Tableta Windows 8 in Romania, sub forma de prototip prezentat la Timisoara Mobile Meetup, editia a zecea

1.458 ori
<b>Tableta Windows 8 in Romania, sub forma de prototip prezentat la Timisoara Mobile Meetup, editia a zecea</b>Cu iz de aniversare, a zecea editie a Timisoara Mobile Development Meetup va avea loc luni, pe 10 octombrie la Bosch Communication Center, aflat in Calea Aradului nr 8, etajul 3, Timisoara. &nbsp; Gazdele evenimentului sunt echipa de la Haufe Lexware, iar...

Cu iz de aniversare, a zecea editie a Timisoara Mobile Development Meetup va avea loc luni, pe 10 octombrie la Bosch Communication Center, aflat in Calea Aradului nr 8, etajul 3, Timisoara.

Gazdele evenimentului sunt echipa de la Haufe Lexware, iar printre invitatii speciali se va numara Bogdan Iordache, fondatorul conferintelor How to Web. Haufe-Lewxare va impartasi cu cei prezenti experienta de testare a unei tablete Windows 8 si cu aceasta ocazie vor fi disponibile mai multe informatii despre noua platforma Microsoft, dar si despre hardware-ul pe care ruleaza aceasta.

Ei bine, va exista si un prototip de tableta Windows 8 in sala, pe care il vor putea testa si realiza o experienta hands-on toti cei din sala. Retineti ca receptia si inregistrarea la eveniment au loc de la ora 18:30, iar la ora 19:00 are loc discursul de intampinare, tinut de Marius Pentek, managing director Haufe-Lexware. De la ora 19:20 Bogdan Iordache va vorbi despre cultura hackerilor in Europa de Est, iar de la ora 20:00 facem cunostiinta cu tableta Windows 8.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×