Tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 gratuite oferite cadou participanților la Google I/O, Într-o ediție limitată

Autor:  | Publicat în:  Google 4.784 ori
<b>Tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 gratuite oferite cadou participanților la Google I/O, Într-o ediție limitată</b>Se pare că e fructuos să participi la evenimente precum Google I/O 2011, deoarece în cadrul ediției din acest an, Google a făcut cadou participanților tablete Samsung Galaxy Tab 10.1, în ediție limitată. Această versiune a terminalului va fi...

Se pare că e fructuos să participi la evenimente precum Google I/O 2011, deoarece în cadrul ediției din acest an, Google a făcut cadou participanților tablete Samsung Galaxy Tab 10.1, în ediție limitată. Această versiune a terminalului va fi lansată pe piață de abia luna viitoare.

Galxy Tab 10.1 Limited Edition rulează versiunea "curată" a lui Android 3.0, fără interfața TouchWiz și nici urmă de widgeturile customizate pe care le știam deja în versiunea de bază a tabletei (vreme, muzică, email și altele). în ce privește versiunea de Android disponibilă, aceasta este Honeycomb 3.0.1, deși am fi apreciat noul OS 3.1, despre care s-a vorbit la I/O.

în total au fost oferite invitaților 5,000 de tablete Galaxy Tab, un număr destul de mare încât să impulsioneze dezvoltatorii participanți să înceapă lucrul folosind noile API-uri și softuri puse la dispoziție de Google.

Galxy Tab 10.1 Limited Edition

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×