Tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 gratuite oferite cadou participanților la Google I/O, Într-o ediție limitată

4.851 ori
<b>Tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 gratuite oferite cadou participanților la Google I/O, Într-o ediție limitată</b>Se pare că e fructuos să participi la evenimente precum Google I/O 2011, deoarece în cadrul ediției din acest an, Google a făcut cadou participanților tablete Samsung Galaxy Tab 10.1, în ediție limitată. Această versiune a terminalului va fi...

Se pare că e fructuos să participi la evenimente precum Google I/O 2011, deoarece în cadrul ediției din acest an, Google a făcut cadou participanților tablete Samsung Galaxy Tab 10.1, în ediție limitată. Această versiune a terminalului va fi lansată pe piață de abia luna viitoare.

Galxy Tab 10.1 Limited Edition rulează versiunea "curată" a lui Android 3.0, fără interfața TouchWiz și nici urmă de widgeturile customizate pe care le știam deja în versiunea de bază a tabletei (vreme, muzică, email și altele). în ce privește versiunea de Android disponibilă, aceasta este Honeycomb 3.0.1, deși am fi apreciat noul OS 3.1, despre care s-a vorbit la I/O.

în total au fost oferite invitaților 5,000 de tablete Galaxy Tab, un număr destul de mare încât să impulsioneze dezvoltatorii participanți să înceapă lucrul folosind noile API-uri și softuri puse la dispoziție de Google.

Galxy Tab 10.1 Limited Edition

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×