Tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 gratuite oferite cadou participanților la Google I/O, Într-o ediție limitată

Autor:  | Publicat în:  Google 4.767 ori
<b>Tablete Samsung Galaxy Tab 10.1 gratuite oferite cadou participanților la Google I/O, Într-o ediție limitată</b>Se pare că e fructuos să participi la evenimente precum Google I/O 2011, deoarece în cadrul ediției din acest an, Google a făcut cadou participanților tablete Samsung Galaxy Tab 10.1, în ediție limitată. Această versiune a terminalului va fi...

Se pare că e fructuos să participi la evenimente precum Google I/O 2011, deoarece în cadrul ediției din acest an, Google a făcut cadou participanților tablete Samsung Galaxy Tab 10.1, în ediție limitată. Această versiune a terminalului va fi lansată pe piață de abia luna viitoare.

Galxy Tab 10.1 Limited Edition rulează versiunea "curată" a lui Android 3.0, fără interfața TouchWiz și nici urmă de widgeturile customizate pe care le știam deja în versiunea de bază a tabletei (vreme, muzică, email și altele). în ce privește versiunea de Android disponibilă, aceasta este Honeycomb 3.0.1, deși am fi apreciat noul OS 3.1, despre care s-a vorbit la I/O.

în total au fost oferite invitaților 5,000 de tablete Galaxy Tab, un număr destul de mare încât să impulsioneze dezvoltatorii participanți să înceapă lucrul folosind noile API-uri și softuri puse la dispoziție de Google.

Galxy Tab 10.1 Limited Edition

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×