Samsung Galaxy S II atinge 1.5GHz prin overclocking, 4000 de puncte În Quadrant (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.139 ori
<b>Samsung Galaxy S II atinge 1.5GHz prin overclocking, 4000 de puncte În Quadrant (Video)</b>Samsung Galaxy S II își confirmă din nou statutul de cel mai puternic smartphone Android al momentului, ajungând la frecvența de 1.5GHz prin overclocking. Acest upgrade îi permite să atingă și scorul de 4000 de puncte în benchmark-ul Quadrant,...

Samsung Galaxy S II își confirmă din nou statutul de cel mai puternic smartphone Android al momentului, ajungând la frecvența de 1.5GHz prin overclocking. Acest upgrade îi permite să atingă și scorul de 4000 de puncte în benchmark-ul Quadrant, după cum puteți vedea mai jos.

Disponibil deja în unele regiuni ale lumii și confirmat ieri și de Orange România pentru lansare "în curând", Galaxy S II a fost prezentat inițial la MWC 2011 cu un procesor de 1GHz. în varianta comercială acesta a ajuns la 1.2GHz și iată că acum prin munca lui coolbho3000 de la XDA Developers, handsetul atinge frecvența de 1.5GHz.

Același temerar a testat și frecvența de 2GHz și de 1.8GHz, dar acestea pun probleme la capitolul stabilitate și prezintă pericole în ce privește temperatura procesorului și bateriei. Găsiți toate instructionile și softul necesar pentru overclocking aici, dacă vă numărați printre fericiții care dețin deja un Galaxy S II.

Iată și un clip care ne prezintă overclocking-ul în acțiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×