Aplicații plătite din Android Market acum disponibile și În România

2.525 ori
<b>Aplicații plătite din Android Market acum disponibile și În România</b>Vești bune pentru cei care doresc să aibă acces la Android Market în varianta sa completă: am aflat de la Android Police via @horatzica faptul că Google oferă acum și aplicații cu plată în peste 99 de țări noi, printre care și România....

Vești bune pentru cei care doresc să aibă acces la Android Market în varianta sa completă: am aflat de la Android Police via @horatzica faptul că Google oferă acum și aplicații cu plată în peste 99 de țări noi, printre care și România.

Vestea a venit la Google I/O 2011, eveniment desfășurat în această săptămână și axat pe Android, Chrome și tehnologiile gigantului motoarelor de căutare. Pe chetroni.com găsiți și un scurt tutorial despre modul în care puteți avea disponibile aplicațiile cu plată direct pe telefonul Android sau pe site-ul Android Market.

Deja există utilizatori care confirmă funcționarea și disponibilitatea serviciului, totodată trebuie să menționăm că utilizatorii de ROM-uri customizate - din câte am constatat - nu au încă acces la aplicații plătite fără aplicația MarketEnabler.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×