Tabletele ASUS MeMo Pad HD 7 și MeMo Pad FHD 10 anunțate la Computex ajung În România la vară

1.596 ori
<b>Tabletele ASUS MeMo Pad HD 7 și MeMo Pad FHD 10 anunțate la Computex ajung În România la vară</b>Această săptămână a stat sub semnul lui Computex, showul tech organizat în Taiwan, care a inclus câteva lansări de tablete ASUS printre altele. Ei bine, azi aflăm că tabletele proaspăt prezentate ASUS MeMo Pad HD 7 și MeMo Pad FHD 10 vor sosi...

Această săptămână a stat sub semnul lui Computex, showul tech organizat în Taiwan, care a inclus câteva lansări de tablete ASUS printre altele. Ei bine, azi aflăm că tabletele proaspăt prezentate ASUS MeMo Pad HD 7 și MeMo Pad FHD 10 vor sosi în România în această vară.

MeMo Pad HD 7 vine cu un ecran de 7 inch, procesor quad core și rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Dotările sale includ și o cameră frontală de 1.2 MP și o cameră opțională de 5 MP în spate. Device-ul dispune de 1 GB RAM, iar ecranul său IPS oferă unghiuri largi de vizualizare, de 170 de grade. MeMo Pad HD 7 se remarcă și prin difuzoare stereo de calitate, cu aportul tehnologiei ASUS SonicMaster.

Aflați și că MeMo Pad HD 7 cântărește doar 302 grame și vine cu o baterie Li-Polymer, ce oferă o autonomie de până la 10 ore la rularea de clipuri video HD. Tableta este disponibilă pe negru, alb, roz și verde, iar trecând la modelul de 10 inch, ASUS MeMo Pad FHD 10 se bazează pe un CPU Intel Atom Z2560 tactat la 1.6 GHz, plus un ecran IPS cu rezoluție Full HD.

Același terminal dispune și de o cameră frontală de 1.2 MP, una principală de 5 MP, iar carcasa sa are o grosime de 9.5 mm. Produsul cântărește 580 de grame, iar bateria lui FHD 10 îi asigură până la 10 ore de autonomie la rularea de clipuri HD. Tableta de 7 inch sosește în România în iulie la un preț de aproximativ 699 lei, în vreme ce tableta de 10 inch va costa 1699 lei și va sosi în august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×