Samsung Galaxy Ace 3 ajunge pe web sub formă de imagine de presă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.432 ori
<b>Samsung Galaxy Ace 3 ajunge pe web sub formă de imagine de presă</b>Cei de la SamMobile sunt puși pe treabă și în weekend, astfel că după ce în ultimele zile ne-au oferit imagini cu Samsung Galaxy Zoom, e rândul unui alt model de terminal Samsung să își facă apariția. E vorba despre Galaxy Ace 3, pe care îl...

Cei de la SamMobile sunt puși pe treabă și în weekend, astfel că după ce în ultimele zile ne-au oferit imagini cu Samsung Galaxy Zoom, e rândul unui alt model de terminal Samsung să își facă apariția. E vorba despre Galaxy Ace 3, pe care îl puteți admira mai jos.

Telefonul are numele de cod GT-S7270 și va sosi în 2 versiuni, una dual SIM cu nume de cod GT-S7272 și una single SIM, GT-S7270. Galaxy Ace 3 este dotat cu un display TFT de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, camera de 5 megapixeli cu bliț LED în spate și camera frontală VGA. La interior găsim un procesor dual core de 1 GHz, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă.

Handsetul dispune de Bluetooth 4.0, AGPS, WiFi, HSDPA cu viteza de 14.4 Mbps și o baterie de 1500 mAh. Se pare că acest model va rula fie Android 4.1.2, fie 4.2.2, cu TouchWiz Nature UX aplicat peste. Ace 3 ar fi trebuit să sosească la MWC 2013, dar dintr-un motiv sau altul a întârziat. Handsetul va fi disponibil pe negru metalizat, roșu sau alb și ar trebui să ajungă în magazine în iulie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×