Samsung Galaxy Ace 3 ajunge pe web sub formă de imagine de presă

1.529 ori
<b>Samsung Galaxy Ace 3 ajunge pe web sub formă de imagine de presă</b>Cei de la SamMobile sunt puși pe treabă și în weekend, astfel că după ce în ultimele zile ne-au oferit imagini cu Samsung Galaxy Zoom, e rândul unui alt model de terminal Samsung să își facă apariția. E vorba despre Galaxy Ace 3, pe care îl...

Cei de la SamMobile sunt puși pe treabă și în weekend, astfel că după ce în ultimele zile ne-au oferit imagini cu Samsung Galaxy Zoom, e rândul unui alt model de terminal Samsung să își facă apariția. E vorba despre Galaxy Ace 3, pe care îl puteți admira mai jos.

Telefonul are numele de cod GT-S7270 și va sosi în 2 versiuni, una dual SIM cu nume de cod GT-S7272 și una single SIM, GT-S7270. Galaxy Ace 3 este dotat cu un display TFT de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, camera de 5 megapixeli cu bliț LED în spate și camera frontală VGA. La interior găsim un procesor dual core de 1 GHz, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă.

Handsetul dispune de Bluetooth 4.0, AGPS, WiFi, HSDPA cu viteza de 14.4 Mbps și o baterie de 1500 mAh. Se pare că acest model va rula fie Android 4.1.2, fie 4.2.2, cu TouchWiz Nature UX aplicat peste. Ace 3 ar fi trebuit să sosească la MWC 2013, dar dintr-un motiv sau altul a întârziat. Handsetul va fi disponibil pe negru metalizat, roșu sau alb și ar trebui să ajungă în magazine în iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×