Tabletele Motorola Xoom 2 și Xoom 2 Media Edition anunțate oficial; Iată detalii!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.267 ori
<b>Tabletele Motorola Xoom 2 și Xoom 2 Media Edition anunțate oficial; Iată detalii!</b>Marea Britanie a devenit în ultima vreme polul tehnologiei, numeroase anunțuri cu privire la noi device-uri având loc la Londra. Noile tablete Motorola nu fac excepție, Xoom 2 și Xoom 2 Media Edition fiind anunțate ieri în UK. &nbsp; E drept că...

Marea Britanie a devenit în ultima vreme polul tehnologiei, numeroase anunțuri cu privire la noi device-uri având loc la Londra. Noile tablete Motorola nu fac excepție, Xoom 2 și Xoom 2 Media Edition fiind anunțate ieri în UK.

E drept că știam mai tot ce este de știut despre aceste tablete, care au fost subiect de zvonuri și scăpări de luni bune. Motorola Xoom 2 și Xoom 2 Media Edition vin drept urmași ai primului Xoom, care conform unui anunț recent ar fi vândut mai puține unități în câteva luni decât iPad vinde într-o zi. Revenind la terminalele noi, Motorola Xoom 2 sosește cu dotări hardware foarte similare cu ale predecesorului său, dar și cu câteva schimbări minore.

Spre exemplu, tableta folosește un procesor dual core de 1.2 GHz, iar ecranul său de 10.1 inchi suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și este protejat prin tehnologia Gorilla Glass. Motorola Xoom 2 Media Edition are o diagonală de 8.2 inchi și va fi varianta mai mică și mai ieftină a lui Xoom 2, cu specificații aproape identice. Dotările în comun includ o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, o cameră frontală de 1.3 megapixeli, Bluetooth și WiFi.

Xoom 2 este capabil de captură video HD, oferă accelerare video cu 20% mai bună decât a predecesorului său și o baterie cu 10 ore de funcționare. Xoom 2 Media Edition se bazează pe un ecran IPS LCD și folosește 1 GB RAM, Android 3.2 Honeycomb, HDMI out și o baterie cu 6 ore de funcționare. Tableta măsoară doar 8.8 mm grosime. Prețul acestor device-uri va fi în jur de 550 de dolari.

Motorola Xoom 2

Iată și un clip promoțional:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×