Top 10 articole Mobilissimo.ro din ultima săptămână: iPhone 4S În frunte, urmat de Nokia și Android

1.810 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro din ultima săptămână: iPhone 4S În frunte, urmat de Nokia și Android</b>începând de azi vă vom prezenta la finalul fiecărei săptămâni un top 10 al articolelor din ultimele 7 zile, pentru a fi la curent cu cele mai populare materiale Mobilissimo.ro. în această săptămână reviewul pe care i l-am făcut lui iPhone 4S...

începând de azi vă vom prezenta la finalul fiecărei săptămâni un top 10 al articolelor din ultimele 7 zile, pentru a fi la curent cu cele mai populare materiale Mobilissimo.ro. în această săptămână reviewul pe care i l-am făcut lui iPhone 4S se afla în top, cu 2000+ views, iar topul complet îl puteți vedea aici. Haideți să vedem acum care sunt și celelalte 9 locuri.

10) Primul telefon LG cu Android Ice Cream Sandwich este LG Optimus U1, doar un zvon

Toată lumea este interesată de Android 4.0 Ice Cream Sandwich și de direcția pe care o va oferi producătorilor de telefoane. Dacă în cazul celor de la Samsung, Motorola, HTC și Sony Ericsson lucrurile sunt destul de clare, cei de la LG au păstrat misterul cu privire la noul Android. Cel puțin până acum...

9) Android Market 3.3.11 disponibil acum sub formă de APK, vine cu setări noi; Descarcă-l de aici!

Am văzut cum arată noul Android Market și v-am împărtășit și vouă această experiență. Acum vă oferim un link de download și posibilitatea de a afla cum a influențat lansarea lui Android 4.0 lookul celorlalte aplicații și servicii de la Google.

8) Review Sony Ericsson Xperia Ray - smartphone accesibil pentru tineri, cu toate funcțiile unui Xperia veritabil

într-o săptămână dominată de iPhone 4S și recenzia sa, un telefon tineresc pe nume Xperia Ray și-a găsit loc în topul nostru. Cu un preț incredibil de mai puțin 1300 de lei, acest Xperia cu camera de 8 megapixeli și Android 2.3 Gingerbread reprezintă o ofertă tentantă pentru cei care care vor performanță la preț accesibil.

7) LG Optimus 2X nu va primi Android Ice Cream Sandwich 4.0

LG Optimus 2X, primul telefon dual core, ba chiar unul omologat de Cartea Recordurilor nu va primi Android 4.0. Vești triste, dar asta e, nu toată lumea poate fi fericită. Partea bună? LG a negat această informație la doar câteva zile după publicarea sa, deci nu totul este pierdut.

6) Cele mai populare recenzii de pe mobilissimo.ro în ultima jumătate de an

O colecție detaliată de recenzii Mobilissimo.ro din ultimele 6 luni. Cam ca și acest articol, dar la o scară mai mare. O lectură foarte bună și interesantă, pe care v-o recomandăm.

5) Nokia Lumia 800 versus iPhone 4S și Samsung Galaxy S II: bătălia browserelor (Video)

După atât de multe lansări de telefoane în această toamnă a venit și momentul bătăliilor, astfel că vedem o comparație între Samsung Galaxy S II, iPhone 4S și Nokia Lumia 800, la capitolul web browsing. Va câștiga browserul stock din Android, Safari sau IE 9 Mobile?

4) TOP 5: Telefoane ieftine cu Android

Dacă vrei să intri în universul Android și nu dorești să plătești prea mult, atunci aici găsești toate informațiile de care ai nevoie. Dotări hardware, prețuri și comparații, aici afli cele 5 telefoane atractive și ieftine cu Android.

3) Android 4.0 vine pe Samsung Galaxy S II și Galaxy Note, confirmate oficial!

Pentru mulți Samsung Galaxy S II rămâne telefonul anului, iar sosirea lui Android 4.0 pe acesta ne interesează pe toți. Pe unii atât de mult încât vor fi cu ochii pe site-urile de specialitate mereu în următoarele luni, așteptând cu sufletul la gura data oficială de sosire a lui Ice Cream Sandwich pe acest terminal.

2) Cea mai deșteaptă mișcare Nokia

Un editorial pasionant, scris de către Erwin, fondatorul Mobilissimo.ro. O lectură care a făcut valva și a prins, mai ales în rândul cititorilor Mobilissimo.ro care încă mai cred în Nokia, dar și în rândul criticilor.

1) Review iPhone 4S - Mobilissimo.ro vă prezintă cântecul de lebădă al lui Steve Jobs

Fie că ne veți contesta recenzia sau o veți aprecia, aici aveți cam tot ce trebuie să știți despre iPhone 4S și asta după o experiență la persoana întâi cu smartphone-ul. De la performanță camerei, la durata de viață a bateriei, capacitatea de gaming și de browsing web, iPhone 4S ni se dezvăluie în toată splendoarea sa.

Cam acesta a fost topul de săptămâna asta, prima din noiembrie, iar de săptămâna viitoare vă așteptam în fiecare duminică cu cele 10 articole cele mai vizualizate ale săptămânii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×