Tabletele vor primi suport pentru Încărcare wireless anul viitor

756 ori
<b>Tabletele vor primi suport pentru Încărcare wireless anul viitor</b>Deși tehnologia de încărcare wireless este deja disponibilă pentru device-urile de tip smartphone, nu toți producătorii au decis să facă acest pas spre viitorul în materie de accesibilitate pentru utilizator. Cu toate acestea, se așteaptă ca...

Deși tehnologia de încărcare wireless este deja disponibilă pentru device-urile de tip smartphone, nu toți producătorii au decis să facă acest pas spre viitorul în materie de accesibilitate pentru utilizator. Cu toate acestea, se așteaptă ca în anul viitor numărul acestor dispozitive care permit încărcarea wireless să crească.

Aflăm că cei de la Freescale tocmai au anunțat un nou produs wireless ce este destul de puternic astfel încât să încarce și tabletele. Acest sistem oferă o putere de 15 Watt, o cifră de 3 ori mai mare comparativ cu soluția Freescale existentă în acest moment pe piață pentru smartphone-uri.

De asemenea, ni se aduce la cunoștiință faptul că noul produs menit pentru tablete va sosi cu suport pentru tehnologia Qi Wireless Charging. Rămâne de văzut care va fi prima tabletă de pe piață cu o asemenea soluție de încărcare și dacă prețul va crește comparativ cu un model standard.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×