LG Electronics ar putea renunța la gama de terminale G Pro anul viitor

Autor:  | Publicat în:  LG 569 ori
<b>LG Electronics ar putea renunța la gama de terminale G Pro anul viitor</b>Cu toate că actualul model LG G Pro 2 este un phablet foarte puternic ce ne aduce la pachet un panou FHD de 5.9 inch, 3 GB memorie RAM și un procesor de top, se pare că sud-coreeni de la LG nu vor mai lansa un succesor pentru acest model, lucru pe care...

Cu toate că actualul model LG G Pro 2 este un phablet foarte puternic ce ne aduce la pachet un panou FHD de 5.9 inch, 3 GB memorie RAM și un procesor de top, se pare că sud-coreeni de la LG nu vor mai lansa un succesor pentru acest model, lucru pe care îl aflăm astăzi prin intermediul presei coreene.

Potrivit unor publicații din țara de origine a celor de la LG, anul viitor se va renunța la gama de terminale G Pro, compania având scopul de a se axa mai mult spre dezvoltarea lui LG, terminal al cărui display ar putea crește, moment în care eventual LG G Pro 3 nu și-ar găsi locul pe piață, rezultând și vânzări slabe.

De asemenea, se pare că odată cu această decizie, cei de la LG au renunțat și la soluția proprie de procesor denumită NUNCLUN, chip despre care zvonurile din ultimul timp sugerau că urmează a ajunge pe LG G Pro 3. Totuși, să fie nevoie de un display mai mare pe LG G3?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×