Tabletul Nokia, o realitate! Nokia Z500, descoperit accidental prin Ovi Store

2.060 ori
<b>Tabletul Nokia, o realitate! Nokia Z500, descoperit accidental prin Ovi Store</b>Desi Nokia nu a avut prea mult succes pe piata netbook-urilor cu al sau Booklet 3G, era de asteptat ca finlandezii sa isi incerce norocul si cu tableturile. Ei bine, se pare ca un tablet Nokia exista, conform unei scapari recente din Ovi Store, care...

Desi Nokia nu a avut prea mult succes pe piata netbook-urilor cu al sau Booklet 3G, era de asteptat ca finlandezii sa isi incerce norocul si cu tableturile. Ei bine, se pare ca un tablet Nokia exista, conform unei scapari recente din Ovi Store, care mentioneaza existenta unui asa-numit Nokia Z500.

Stiam deja ca finlandezii dezvoltau o versiune a platformei MeeGo pentru tableturi, separat de cea pentru smartphone-uri si era de asteptat sa existe si un terminal care sa inaugureze OS-ul. Tablet News oferise cateva indicii despre Z500 in aceasta vara, via un tweet destul de lacunar al lui Eldar Murtazin de la Mobile Review.

Nokia Z500

Puteti arunca o privire asupra paginii destinate tabletului aici, cu mentiunea ca sectiunea dedicata terminalului este goala, neexistand aplicatii MeeGo disponibile deocamdata. Cum credeti ca va arata primul tablet Nokia? Vor opta finlandezii pentru diagonala de 10 inchi, pentru a rivaliza cu Apple iPad, sau vor cobora la nivelul de 7 inchi pentru a se intrece cu Samsung Galaxy Tab?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×