Teclast TBOOK 16 este o tabletă hibrid ce adoptă un setup dual-boot; poate fi cumpărată pentru 219.99 dolari

1.035 ori
<b>Teclast TBOOK 16 este o tabletă hibrid ce adoptă un setup dual-boot; poate fi cumpărată pentru 219.99 dolari</b>În multitudinea de tablete disponibile în acest moment pe piață se află și Teclast Tbook 16, un dispozitiv vândut pentru suma de 219.99 dolari. Suma de față ne aduce un terminal cu display FHD de 11.6 inch, cu procesor quad-core Intel, și cu 4 GB memorie

Numărul de tablete hibrid este într-o continuă creștere la ora actuală, dispozitive ce îndeplinesc cu brio atât funcția de tabletă propriu-zisă, dar și pe cea a unui notebook veritabil. În plus, dacă avem și Windows 10 la dispoziție, putem să ne bazăm și pe numeroase funcții de productivitate. Dacă și voi vă aflați în căutarea unei asemenea tablete, atunci merită să citiți rândurile de mai jos.

Tableta pe care v-o prezentăm astăzi se numește Teclast TBOOK 16, iar un prim detaliu ce ne atrage atenția este acela că avem de-a face cu un terminal dual-boot. Asta înseamnă că primim atât Android 5.1 Lollipop la pachet, dar și sistemul de operare Windows 10, trecerea de la o platformă la alta fiind realizată prin simpla apăsare a unui bun software. Așadar, tableta de față este bună atât pentru funcții multimedia, dar și pentru cele de productivitate.

Utilizând Android beneficiem de magazinul de aplicații Google Play unde cu siguranță vom regăsi o grămadă de titluri care mai de care mai captivate. Cu Windows în schimb, ne putem bucura de pachetul Office, și astfel edita documente, realiza prezentări în Powerpoint, și cam orice are legătură cu mediul business.

Pentru că tot a venit vorba despre aplicații, aflați că tableta de față are parte și de un hardware pe măsură ce permite rularea tuturor titlurilor disponibile în magazinele de aplicații. Avem la dispoziție un display IPS tactil de 11.6 inch cu rezoluție Full HD, un procesor quad-core Intel Atom Z3830 tactat la 1.44 GHz, și 4 GB memorie RAM pentru un multitasking eficient. 

Avem la dispoziție 64 GB pentru stocarea de fișiere, un slot microSD pentru carduri de până la 128 GB, și două camere foto de 2 megapixeli. Teclast Tbook 16 vine cu port microHDMI pentru conectarea la televizor, dar și cu alte elemente de conectivitate după cum urmează: 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x jack audio 3.5 mm, Wi-Fi 802.11 b/gn și cu un port special pentru încărcarea bateriei de 8000 mAh. 

Așadar, primim iată o tabletă dual-boot hibrid, model ce poate funcționa alături de o tastatură dock specială transformându-se astfel într-un notebook veritabil pentru funcții de productivitate. Deși în mod normal prețul său este de 229.99 dolari, folosind codul Tbook16GB o puteți achiziționa cu o reducere de 10 dolari la prețul de 219.99 dolari ~ 884 lei. Teclast Tbook 16 este disponibilă pe negru, și mai multe detalii găsiți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×