NEXBOX A95X este un TV Box cu Android ce suportă redare 4K; poate fi al vostru pentru doar 24.30 dolari

4.515 ori
<b>NEXBOX A95X este un TV Box cu Android ce suportă redare 4K; poate fi al vostru pentru doar 24.30 dolari</b>Dacă și voi aveți prin casă un televizor ce nu beneficiază de tehnologia Smart TV, atunci ați putea arunca o privire asupra lui NEXBOX A95X, un set top-box ce rulează Android 5.1 Lollipop și a cărui menire este aceea de a ne oferi toate beneficiile utiliz

Pe piață avem la ora actuală numeroase produse de tip dongle sau TV Box menite să ne transforme televizorul într-unul cu adevărat smart. Un asemenea produs este și NEXBOX A95X, device despre care puteți afla mai multe în rândurile de mai jos, dar nu înainte de a vă informa că prețul este într-adevăr unul accesibil pentru orice buzunar.

Din punct de vedere hardware primim în cazul de față un TV box cu procesor quad-core pe 64-bit ce este tactat la o frecvență de 2.0 GHz, un chip grafic Mali-450MP, 1 GB memorie RAM și 8 GB de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB. Avem o antenă specială pentru conectivitate WiFi în standard b/g/n 2.4 GHz și suport pentru atașarea unui hard extern via USB.

La capitolul conectivitatea întâlnim un port HDMI 2.0, un port LAN RJ-45, 2x porturi USB, un port AV și desigur portul ce permite alimentarea cu energie. Ca dimensiuni primim un dispozitiv ce cântărește doar 78 grame și care măsoară 90 x 90 x 15 mm în grosime - semn că acesta se va potrivi oriunde de minune fără a ocupa prea mult spațiu. 

În cutia aparatului vom da de încărcător, de telecomandă, de un manual de utilizare, și nu în ultimul rând de un cablu HDMI a cărui prezență este binevenită. Trecem la partea interesantă acum, și aflați ce tip de fișiere poate citi acest dispozitiv, dar și care este rezoluția maximă de redare a materialelor video.

Ei bine, NEXBOX A95X suportă redarea materialelor video cu rezoluție de până la 4K Ultra HD, și asta la un framerate de 60fps. În lista de formaturi media acceptate avem următoarele: AVI, RM, RMVB, TS, VOB, MKV, MOV, ISO, WMV, ASF, FLV, DAT, MPG și MPEG. Desigur, setul TV-box este capabil să redea și fișiere audio (mp3, wma, aac, wav, ogg, ac3, dts,ape), cât și fotografii în format jpeg, bmp, gif, png sau tiff.

Așadar, la capitolul suport suntem asigurați pe deplin. Ce mai trebuie menționat, este că produsul de față suportă atașarea unui mouse sau a unei tastaturi wireless, dar și faptul că primim la pachet numeroase servicii de socializare, printre acestea numărându-se Skype, Picasa, Youtube, Facebook sau Flicker. De asemenea, vom putea instala și jocuri grație sistemului de operare Android 5.1 Lollipop inclus aici.

Aflați că NEXBOX A95X costă în această perioadă doar 24.30 dolari ~ 97 lei, transportul fiind gratuit oriunde în lume. Puteți să-l comandați de pe site-ul TomTop.com, platformă unde veți găsi și mai multe informații despre produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×