Texas Instruments prezintă un laptop/tableta cu Windows RT și procesor TI OMAP (Video)

Autor:  | Publicat în:  Texas Instruments 1.091 ori
<b>Texas Instruments prezintă un laptop/tableta cu Windows RT și procesor TI OMAP (Video)</b>La Computex 2012 am văzut printre altele și prezentarea Toshiba pentru un laptop/tableta original, care rula Windows RT. Din păcate, terminalul cu procesor ARM a fost prezent la standul Toshiba doar sub formă de unitate demonstrativă, fără a fi...

La Computex 2012 am văzut printre altele și prezentarea Toshiba pentru un laptop/tableta original, care rula Windows RT. Din păcate, terminalul cu procesor ARM a fost prezent la standul Toshiba doar sub formă de unitate demonstrativă, fără a fi pornit. Ei bine, acum Texas Instruments a postat și un clip demonstrativ pentru acest terminal.

Ar trebui să ne obișnuim cu astfel de gadgeturi, de vreme ce chiar și Microsoft a lansat propria pereche de tablete aseară. în ce privește modelul pe care îl vedeți în acțiune în clipul din acest articol, acest combo tableta/laptop vine cu un procesor TI OMAP 4470, una dintre opțiunile pentru viitoarele terminale ARM cu Windows 8 (RT) la bord. Acesta este un procesor dual core ARM Cortex A9 cu o viteză maximă de 1.8 GHz și un GPU PowerVR SGX544 integrat.

Observați și în clip cât de fluid se mișca interfața și cât de ușor se trece între aplicații. Ideea de laptop cu touchscreen va deveni obișnuită în curând și e interesant să vedem și o alternativă la obișnuitele tablete și laptopuri convertibile bazate pe procesoare Tegra și Intel.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×