Facebook a cumpărat Face.com - recunoaștere facială la un nou nivel

Autor:  | Publicat în:  Facebook 775 ori
<b>Facebook a cumpărat Face.com - recunoaștere facială la un nou nivel</b>Facebook este într-o expansiune continuă. Achiziția care a stârnit cel mai mare buzz a fost legată de Instagram pentru 1 miliard de dolari. De curând și-au trecut în portofoliu și Face.com - companie din Israel ce deține cunoștințe extinse în...

Facebook este într-o expansiune continuă. Achiziția care a stârnit cel mai mare buzz a fost legată de Instagram pentru 1 miliard de dolari. De curând și-au trecut în portofoliu și Face.com - companie din Israel ce deține cunoștințe extinse în ce privește recunoaștera facială.

Nu se știe prețul plătit de Facebook, dar estimările sunt între 80 - 100 milioane dolari. Tehnologia și echipa urmează a fi încadrate în rândul celebrei rețele sociale fără nicio schimbare de personal. Face.com este specializat în recunoașterea facială via mobile. Observați că atât Instagram cât și Face.com sunt legate de zona de mobile, smartphone-urile sunt într-o adevărată revoluție și Facebook dorește să aibă servicii cât mai bine puse la punct, să ofere o experiență cât mai completă și pe un smartphone.

Face.com a lucrat cu Facebook la două aplicații: Photo Finder și Photo Tagger. Și-au lansat API-ul în 2010 și au spus că vor susține în continuare și comunitate de dezvoltatori. Vom vedea cuma va reuși Face.com să aducă rețeaua socială la un nou nivel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×