Superoferta În Google Play Store! Cele mai tari jocuri și aplicații la doar 0.99 dolari!

1.993 ori
<b>Superoferta În Google Play Store! Cele mai tari jocuri și aplicații la doar 0.99 dolari!</b>Dacă tot e azi cea mai lungă zi din an, Google ne propune o ofertă "Longest Day Deals", în care a micșorat prețurile pentru câteva aplicații și jocuri foarte interesante din Google Play Store. Observați că lista include și jocul Mass Effect...

Dacă tot e azi cea mai lungă zi din an, Google ne propune o ofertă "Longest Day Deals", în care a micșorat prețurile pentru câteva aplicații și jocuri foarte interesante din Google Play Store. Observați că lista include și jocul Mass Effect Infiltrator, căruia i-am făcut review aici. Găsiți lista completă de oferte pe Google Play Store.

Pentru doar 0.99 dolari descărcați titlul Mass Effect, care oferă cam 4-5 ore de gameplay într-un third person shooter cu elemente de RPG. în plus și faimosul GTA III e acum la reducere, iar pasionații de gătit pot accesa și aplicația lui Jamie Oliver, cu rețete pentru mâncăruri excelente pregătite în doar 20 de minute. Lista include și un joc NBA, că tot a fost finală aseară, între Oklahoma și Miami și găsiți chiar și un MMORPG cu grafică 3D numit Order & Chaos online.

Pe partea de aplicații îl avem pe Shazan Encore, faimosul Draw Something, dar și un password manager numit mSecure. Jocul Clouds & Sheep ar trebui să vă sune similar și vouă deoarece l-am testat în recenzia lui Galaxy Note și l-am găsit foarte distractiv. Voi ce aplicații ați descărcat în cea mai lungă zi din an?

Longest Day Deals

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×