Toată lumea vrea să vadă tableta Google Nexus! Biletele Google I/O 2012 vândute mai puțin de 30 de minute!

1.134 ori
<b>Toată lumea vrea să vadă tableta Google Nexus! Biletele Google I/O 2012 vândute mai puțin de 30 de minute!</b>Google I/O este un eveniment anual organizat de Google, care are ca scop prezentarea celor mai noi soluții software ale gigantului motoarelor de căutare. De obicei e vorba de un nou release Android, iar anul trecut spre exemplu, evenimentul a fost axat...

Google I/O este un eveniment anual organizat de Google, care are ca scop prezentarea celor mai noi soluții software ale gigantului motoarelor de căutare. De obicei e vorba de un nou release Android, iar anul trecut spre exemplu, evenimentul a fost axat pe Honeycomb și au fost împărțite tablete Galaxy Tab 10.1 gratuite. în acest an am putea vedea în sfârșit tableta Google Nexus în acțiune la I/O!

Aflați că interesul pentru Google I/O 2012 este uriaș, biletele fiind epuizate în mai puțin de 30 de minute. Se pare că vom vedea și Android 5.0 Jelly Bean prezentat tot în iunie la I/O, iar ultimele speculații din domeniu afirmau că această versiune va fi una din nou axată pe tablete, ca și Honeycomb, dar aducând multe funcții în plus și integrare cu dockuri tip Lapdock. Biletele academice pentru eveniment costă 300 de dolari bucată, în vreme ce biletele standard ajung și la 900 de dolari. Rețineți totuși că la acest preț e foarte probabil că participanții să primească și o tabletă Nexus pentru dezvoltatori.

Zvonurile afirmă că ASUS ar dezvolta tableta, care va sosi cu un display de 7 inch, preț în jurul a 200 de dolari, probabil și Android 5.0. Recent s-a zvonit că Google ar fi renunțat la Tegra 3 drept CPU pentru acest device, alegând o variantă mai ieftină, dar nu avem vreo confirmare 100% în acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×