Xiaomi va lansa un TV Box în cadrul Google I/O 2016; vedem și un material teaser

1.540 ori
<b>Xiaomi va lansa un TV Box în cadrul Google I/O 2016; vedem și un material teaser</b>La ediția din acest an a show-ului Google I/O 2016 va lua parte și Xiaomi, producător ce nu va sosi cu mâna goală în California. Compania chineză tocmai ce a postat o imagine teaser în care putem observa formele unui nou TV Box care cel mai probabil va

Ne mai despart doar o zi până la startul conferinței Google I/Odin acest an, show ce ne promite numeroase lansări atât pe partea software, cât și pe partea hardware. Un nume surpriză ce va lua parte la această conferință este Xiaomi, producător ce nu va veni în California cu mâna goală.

Prin intermediul unui teaser aflăm că Xiaomi plănuiește lansarea unui TV Box în cadrul evenimentului de mâine, dispozitiv ce va rula sistemul de operare Android TV. Ne așteptăm ca acest set să aducă la pachet și o telecomandă dedicată cu microfon la pachet, oferindu-se astfel suport pentru comenzi vocale.

Se pare că acest TV Box va avea o formă circulară, iar ca specificații putem bănui că acesta se va asemăna cu Mi Box Mini - device care la vremea lansării ne oferea 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare, un port HDMI și un procesor quad-core de 1.3 GHz la pachet. Deși alte detalii nu se cunosc, cu siguranță vom avea de-a face cu un produs accesibil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×