Meizu Blue Charm Metal scăpat pe Internet: vine cu un design metalic şi colorat; Iata si dotarile sale

753 ori
<b>Meizu Blue Charm Metal scăpat pe Internet: vine cu un design metalic şi colorat; Iata si dotarile sale</b>Meizu e pe cale să lanseze un nou telefon, un phablet elegant din metal, care aduce o variaţie interesantă de culori pentru carcasa sa. Terminalul se numeşte Meizu Blue Charm Metal, iar azi are parte de o scăpare ce &icirc;i dezvăluie dotările şi...

Meizu e pe cale să lanseze un nou telefon, un phablet elegant din metal, care aduce o variaţie interesantă de culori pentru carcasa sa. Terminalul se numeşte Meizu Blue Charm Metal, iar azi are parte de o scăpare ce îi dezvăluie dotările şi lookul.

Debutul va avea loc pe 21 octombrie, iar corpul va fi unul premium, fabricat din aluminiu, se pare. Şasiul va avea muchiile rotunjite, iar Meizu Blue Charm Metal va veni cu un display Full HD de 5.5 inch, procesor octa core de 2 GHz, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus slot microSD cu suport pentru până la 128 GB extra. Vom primi şi o cameră de 13 MP în spate şi una selfie de 5 MP.

Terminalul măsoară 8.2 mm în grosime şi rulează YunOS 3.1.6, platforma susţinută de gigantul tech Alibaba. Yun OS este o distribuţie Linux creată special pentru telefoane mobile şi bazată pe Android Open Source Project. Nu avem încă un preţ pentru nou venitul Meizu, dar ne aşteptam să fie undeva pe la 200 de dolari sau chiar mai puţin.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×