Toshiba WT310, o nouă tableta cu Windows 8 Pro și ecran Full HD

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 1.337 ori
<b>Toshiba WT310, o nouă tableta cu Windows 8 Pro și ecran Full HD</b>Toshiba a anunțat la mijlocul săptămânii lansarea unui nou model de tableta Windows 8, WT310. E vorba aici despre un terminal cu ecran Full HD de 11.6 inch, care vine la pachet cu un stylus și are dotări destul de interesante. &nbsp; Toshiba WT310...

Toshibaa anunțat la mijlocul săptămânii lansarea unui nou model de tableta Windows 8, WT310. E vorba aici despre un terminal cu ecran Full HD de 11.6 inch, care vine la pachet cu un stylus și are dotări destul de interesante.

Toshiba WT310 va intra pe piața în trimestrul 2, cel puțin în Marea Britanie și vine cu Windows Phone 8 Pro, un display 1080p de 11.6 inch și un procesor Intel Core de generație necunoscută. Dotările acestui model includ un SSD, port HDMI, slot SD, port USB 3.0, WiFi (suport pentru Intel WiDi) și Bluetooth 4.0.

Tableta va avea și suport opțional HSPA+/LTE și un dock cu porturi în plus, dacă utilizatorul dorește. Tableta pare axată pe segmentul business și al profesioniștilor care ia notițe de luat și schițe/desene de realizat. Device-ul Toshiba va beneficia și de tehnologia Intel Active Management și de funcții antifurt, iar terminalul va cântări 825 de grame. El va fi disponibil doar într-o variantă argintiu metalizat pentru început pentru un preț necunoscut încă.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×