Un nou Samsung Galaxy Tab? Un terminal misterios cu Gingerbread și rezoluție de 1280 x 768 Își face apariția...

1.586 ori
<b>Un nou Samsung Galaxy Tab? Un terminal misterios cu Gingerbread și rezoluție de 1280 x 768 Își face apariția...</b>După numeroase scurgeri de informații din tabăra celor de la HTC, care au culminat cu primele imagini ale unei tablete Honeycomb, iată că și Samsung pregătește un nou terminal. Acesta a fost descoperit sub numele de cod SHV-E120S și interesant e...

După numeroase scurgeri de informații din tabăra celor de la HTC, care au culminat cu primele imagini ale unei tablete Honeycomb, iată că și Samsung pregătește un nou terminal. Acesta a fost descoperit sub numele de cod SHV-E120S și interesant e faptul că suportă o rezoluție de 1280 x 768 pixeli.

Din păcate nu avem prea multe detalii despre acest terminal, în afară rezoluției și a unui procesor single core MSM8250. Aceste dotări ne duc cu gândul mai degrabă la un urmaș direct al lui Samsung Galaxy Tab, o nouă tabletă, de această dată cu Android 2.3 Gingerbread și rezoluția mai sus menționată.

Dacă analizăm numele de cod, descoperim că Samsung are deja în portofoliu handsetul SHV-E110S, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Există și posibilitatea unui nou super smartphone cu o densitate a pixelilor nemaiîntâlnită până acum, dar o tabletă sună mai plauzibil. Imaginați-vă totuși un telefon mobil cu display cu diagonală de 4.3 inchi și o astfel de rezoluție... atractiv, nu-i așa?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×