Fujitsu-Toshiba IS12T, primul telefon Windows Phone Mango din lume anunțat oficial

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu-Toshiba 2.112 ori
<b>Fujitsu-Toshiba IS12T, primul telefon Windows Phone Mango din lume anunțat oficial</b>Se pare că zvonurile s-au adeverit și Fujitsu-Toshiba IS12T este cu adevărat primul telefon Windows Phone Mango din lume, anunțat astăzi de către operatorul japonez KDDI și producătorul său. Debutând în Japonia, acest model rulează cea mai...

Se pare că zvonurile s-au adeverit și Fujitsu-Toshiba IS12T este cu adevărat primul telefon Windows Phone Mango din lume, anunțat astăzi de către operatorul japonez KDDI și producătorul său. Debutând în Japonia, acest model rulează cea mai nouă versiune a lui Windows Phone, care include printre altele și un browser web upgradat.

IS12T folosește un procesor Qualcomm MSM8655 cu o frecvență necunoscută, dar știm că același CPU este disponibil și pe terminalul HTC Thunderbolt din oferta operatorului Verizon, cu frecvența de 1 GHz. Revenind la dotări, suntem impresionați de camera de 13.2 megapixeli, iar ecranul este un WVGA de 3.7 inchi. Restul specificațiilor sunt cele standard, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n, senzorii obișnuiți și 32 GB memorie internă.

Telefonul are și avantajul unei carcase care îl protejează de contactul cu apă și va fi oferit și în numeroase variante de culoare, după cum arată și imaginea din acest articol. Fujitsu-Toshiba IS12T va fi disponibil pe piața din septembrie și speram să îl vedem și părăsind Japonia.

Fujitsu-Toshiba IS12T

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×