[Update] Allview pregătește o tabletă dual-core cu Android ce va debuta pe 27 august

1.534 ori
<b>[Update] Allview pregătește o tabletă dual-core cu Android ce va debuta pe 27 august</b>Visual Fan este compania brașoveană din spatele brandului Allview. Au fost trimise invitațiile de presă pentru un eveniment în cadrul căruia lasă de înțeles că va fi lansată o tabletă dual-core. Și Evolio a anunțat că în 30 de zile va...

Visual Fan este compania brașoveană din spatele brandului Allview. Au fost trimise invitațiile de presă pentru un eveniment în cadrul căruia lasă de înțeles că va fi lansată o tabletă dual-core. Și Evolio a anunțat că în 30 de zile va aduce o tabletă dual-core la 1.5 GHz - Evolio Aria.

Observați că produsul Allview este poziționat ca o tabletă românească, deși vorbim de o tabletă de tip OEM importată din China și cu sofware adaptat la țara noastră sub brand Allview, deja intrăm într-o altă discuție.

S-ar putea ca Allview să anunțe și disponibilitatea imediată în piață. Mi-aș permite să presupun câteva date hardware: display IPS de 9.7 sau 10.1 inch, procesor dual-core, 1 GB memorie RAM, Mali-400MP, Android 4.0, cameră foto. Mai sunt câteva zile și vom afla toate detaliile de la sursă, un membru din echipa Mobilissimo va fi prezent la evenimentul ce va avea loc în București.

Allview pregătește o tabletă dual-core cu Android ce va debuta pe 27 august

Ce date tehnice v-ați dori să regăsiți la o tabletă Android de 10 inch și mai ales cât de sus să urce prețul ca să fie convenabil?

[Update] numele tabletei este "Allview Alldro 3 Speed Duo".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×