Produse evoMAG.ro

[Update] Evolio lansează miercuri o nouă tabletă din gama X-Treme, posibil Evolio X8 sau Evolio X10

Autor:  | Publicat în:  Evolio 1.883 ori
<b>[Update] Evolio lansează miercuri o nouă tabletă din gama X-Treme, posibil Evolio X8 sau Evolio X10</b>Evolio este extrem de activă și la acest început de 2014, aceștia se pregătesc să lanseze miercuri cel puțin o&nbsp;tabletă din gama de produse X-treme -&nbsp;gamă din care face parte și modelul Evolio X7. &nbsp; &nbsp; Evolio X7 este o tabletă...

Evolio este extrem de activă și la acest început de 2014, aceștia se pregătesc să lanseze miercuri cel puțin o tabletă din gama de produse X-treme - gamă din care face parte și modelul Evolio X7.

Evolio X7 este o tabletă de 7 inch, ce a fost anunțată în luna decembrie 2013. De curând, aceasta a ajuns și în mâinile colegului nostru Alex, care v-a prezentat un unboxing săptămâna trecută. Posibil ca subiectul lansării de mâine să fie Evolio X8 sau Evolio X10, tablete cu dimensiuni de 8 respectiv 10 inch.

în cursul zilei de mâine vom participa la evenimentul de lansare Evolio, și vom încerca să venim și cu un video hands-on de la fața locului.

[Update] Am ajuns în posesia unui document care ne confirmă subiectul lansarii de mâine: Evolio X8!

Evolio X8

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×