[Update] Evolio lansează miercuri o nouă tabletă din gama X-Treme, posibil Evolio X8 sau Evolio X10

Autor:  | Publicat în:  Evolio 2.133 ori
<b>[Update] Evolio lansează miercuri o nouă tabletă din gama X-Treme, posibil Evolio X8 sau Evolio X10</b>Evolio este extrem de activă și la acest început de 2014, aceștia se pregătesc să lanseze miercuri cel puțin o&nbsp;tabletă din gama de produse X-treme -&nbsp;gamă din care face parte și modelul Evolio X7. &nbsp; &nbsp; Evolio X7 este o tabletă...

Evolio este extrem de activă și la acest început de 2014, aceștia se pregătesc să lanseze miercuri cel puțin o tabletă din gama de produse X-treme - gamă din care face parte și modelul Evolio X7.

Evolio X7 este o tabletă de 7 inch, ce a fost anunțată în luna decembrie 2013. De curând, aceasta a ajuns și în mâinile colegului nostru Alex, care v-a prezentat un unboxing săptămâna trecută. Posibil ca subiectul lansării de mâine să fie Evolio X8 sau Evolio X10, tablete cu dimensiuni de 8 respectiv 10 inch.

în cursul zilei de mâine vom participa la evenimentul de lansare Evolio, și vom încerca să venim și cu un video hands-on de la fața locului.

[Update] Am ajuns în posesia unui document care ne confirmă subiectul lansarii de mâine: Evolio X8!

Evolio X8

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×