iOS 7.1 beta 4 disponibil pentru dezvoltatori deja

Autor:  | Publicat în:  Apple 964 ori
<b>iOS 7.1 beta 4 disponibil pentru dezvoltatori deja</b>Nici nu au trecut bine câteva săptămâni de la ultimul release iOS și iată că aflăm că iOS 7.1 beta 4 a sosit la partenerii Apple și e gata să ajungă și la dezvoltatori în cursul zilei de azi. Mai multe detalii despre acest release aflați...

Nici nu au trecut bine câteva săptămâni de la ultimul release iOS și iată că aflăm că iOS 7.1 beta 4 a sosit la partenerii Apple și e gata să ajungă și la dezvoltatori în cursul zilei de azi. Mai multe detalii despre acest release aflați în rândurile următoare.

iOS 7.1 a trecut printr-o perioadă destul de îndelungată de teste și ar urma să debuteze pe undeva prin martie dacă totul merge bine. Există în acest moment 6 build-uri gata să fie lansate în teste, iar cel mai nou este versiunea 11D5127c, adică iOS 7.1 beta 4. Ultimul beta de acest gen a fost oferit de Apple pe 7 ianuarie, iar nouă versiune aduce diferite bugfixuri, inclusiv unele pentru tastatura virtuală, problemele cu aplicație contacte dispar și ele și există și mici modificări dei nterfata.

Surse apropiate de Apple afirmă că iOS 7.1 va corecta probleme grave de memorie și alte buguri care au provocat restartari și crashuri pentru mulți utilizatori ai lui iOS 7.0. iOS 7.1 va aduce și mai multe unitate la nivel grafic în iOS 7, făcând ca întreaga interfață să fie mai uniformă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×