Nokia D1C ar putea fi o tabletă, și nu un smartphone; iată ce specificații ne prezintă GFXBench!

1.159 ori
<b>Nokia D1C ar putea fi o tabletă, și nu un smartphone; iată ce specificații ne prezintă GFXBench!</b>Cu doar câteva zile în urmă o captură de ecran din AnTuTu ne dezvăluia câteva dintre specificațiile hardware pe care Nokia N1C ni le va aduce la pachet, o listare ce părea a ne indica faptul că avem de-a face cu un smartphone. Ei bine, GFXBench vine să

Chiar în prima zi a lunii octombrie, o listare din GeekBench ne dezvăluia existența unui nou terminal denumit Nokia D1C ce oferea la pachet un procesor octa-core de la Qualcomm și 3 GB memorie RAM. A urmat apoi o captură de ecran din AnTuTu care părea să confirme faptul că avem de-a face cu un nou smartphone Android pregătit de către compania finlandeză.

Nokia D1C

Astăzi însă, în baza de date GFXBench apar specificații extra ale modelului Nokia D1C - fiind menționată aici prezența unui display de 13.8 inch cu rezoluție Full HD. Terminalul oferă 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 430 + chip grafic Adreno 505 și doar 16 GB spațiu intern de stocare. Este ciudat faptul că primim o cameră frontală de 8 megapixeli și una principală de 16 megapixeli - setup rar întâlnit pe o tabletă. 

Sharp FS8005

De asemenea, se menționează că rezoluția oferită de ecran este de 1920 x 1080 pixeli, și nu 1920 x 1200 pixeli precum ar fi trebuit de fapt pe o tabletă. Este posibil ca acest benchmark să nu ofere rezultate tocmai precise, și asta pentru că acum doar câteva zile a fost listat și smartphone-ul Sharp FS8005 - model despre care se crede faptul că va ajunge pe piață sub branding Nokia. Avem fix aceleași dotări aici, dar display-ul este unul de 5 inch în schimb.

Este o greșeală undeva la mijloc printre aceste benchmark-uri, dar vom afla cu siguranță cum stau lucrurile de fapt în perioada următoare. Asta dacă nu vorbim de două terminale, un smartphone și o tabletă..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×