Viva i7G este cea mai nouă tabletă din portofoliul Allview; vine cu procesor Intel SoFIA 3G și costă 399 lei

775 ori
<b>Viva i7G este cea mai nouă tabletă din portofoliul Allview; vine cu procesor Intel SoFIA 3G și costă 399 lei</b>&Icirc;n cursul acestei zile, Allview a anunțat lansarea unei noi tablete de buget denumită Viva i7G, un model ce vine la pachet cu procesor quad-core Intel Atom SoFIA 3G-R de 1.0 GHz. Acest CPU dispune de un modul 3G, oferindu-ne astfel posibilitatea...

În cursul acestei zile, Allview a anunțat lansarea unei noi tablete de buget denumită Viva i7G, un model ce vine la pachet cu procesor quad-core Intel Atom SoFIA 3G-R de 1.0 GHz. Acest CPU dispune de un modul 3G, oferindu-ne astfel posibilitatea de utilizare a unui SIM de date pentru navigare web.

La nivel de specificații, întâlnim un display LCD de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 2 megapixeli. Totodată, ni se oferă și un senzor frontal de 0.3 megapixeli pentru apeluri video.

Allview Viva i7G vine cu un chip grafic Mali-450MP, cu WiFi Direct, Bluetooth 4.0 și cu suport GPS. La interior primim de asemenea și o baterie Li-polymer de 2700 mAh ce ne promite o autonomie de până la 3.5 ore în modul de utilizare. Acest model cu Android 5.1 Lollipop la bord este comercializat la un preț de 399 lei în varianta pe alb sau negru.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×