5 hands-on-uri cu iPhone 5S: auriul atrage, noul procesor e ultrarapid (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.429 ori
<b>5 hands-on-uri cu iPhone 5S: auriul atrage, noul procesor e ultrarapid (Video)</b>Nu puteau lipsi primele experiențe hands on cu noul iPhone 5S anunțat marți seara, unul dintre primele telefoane cu CPU 64 bit. Terminalul a fost anunțat în cadrul unei conferințe Apple care a durat o oră și s-a încheiat cu un concert. &nbsp;...

Nu puteau lipsi primele experiențe hands on cu noul iPhone 5S anunțat marți seara, unul dintre primele telefoane cu CPU 64 bit. Terminalul a fost anunțat în cadrul unei conferințe Apple care a durat o oră și s-a încheiat cu un concert.

Slashgear se declară surprinsă de cât de bine merge captura slow motion, camera alegând momentul ideal pentru a încetini acțiunea. și modul de captură permite alegerea unei capturi ideale. Aceeași sursă afirmă că durează câteva zile până te obișnuiești cu camera și sistemul biometric.

Engadget afirmă că e destul de greu ca amprenta să fie identificată, deoarece e vorba de o imagine 3D și a fost nevoie să își scaneze degetul de câteva ori. Ei au lăudat culoarea aurie a lui iPhone 5S, mai ales pentru că e subtilă și nu sare în ochi prea mult.

The Verge spune că interfața lui iOS 7 se mișcă fantastic și că jocurile și experiența de browsing și în general tot OS-ul se simte foarte rapid. în general observ că The Verge sunt prudenți în declarații, dar laudă viteza deblocării telefonului pe baza scanării amprentei.

Techcrunch și Mashable par convinși că acest model e totalmente un iPhone 5, în afară de ce se află sub capotă. Ambele site-uri laudă autenficarea biometrică, viteza sa, eficiența și posibilitatea de a stoca mai multe amprente. Informația este criptată la nivel hardware și nu stocată în cloud.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×