Vodafone Smart Tab N8 este o nouă tabletă echipată cu LTE și 2 GB memorie RAM

1.882 ori
<b>Vodafone Smart Tab N8 este o nouă tabletă echipată cu LTE și 2 GB memorie RAM</b>Operatorul Vodafone a anunțat de curând și lansarea tabletei Smart Tab N8, un terminal cu dotări din zona mid-range ce pune la bătaie o diagonală de 10.1 inch. Acest terminal rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat și la pachet ni se oferă

Odată cu noile smartphone-uri despre care v-am vorbit ieri, cei de la Vodafone au lansat și tableta numită Smart Tab N8 - dispozitiv ce ne aduce o diagonală de 10.1 inch și tehnologia 4G LTE la pachet. Parte din gama Smart, această nouă tabletă vine la pachet cu dotări de buget și este vehiculat un preț de 200 euro pentru terminal, cu toate că majoritatea vor opta pentru achiziția alături de un abonament de date.

Vodafone Smart Tab N8

Printre dotări avem un display HD de 10.1 inch cu tehnologie LCD, un procesor MediaTek MT8735B cu 4 nuclee tactate la o frecvență de 1.1 GHz și 2 GB memorie RAM. Primim o cameră frontală de 2 megapixeli, un senzor de 5 megapixeli pe spate și 16 GB spațiu de stocare flash + slot microSD și o baterie de 4600 mAh la interior.

Vodafone Smart Tab N8

Tableta de aici ce este fabricată de Alcatel promite o viteză de download via LTE de până la 150 Mbps și upload de până la 50 Mbps. Mai primim conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n aici, Bluetooth 4.1 și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date. Vodafone Smart Tab N8 rulează Android 7.0 Nougat și aflăm că singura culoare disponibilă va fi "Negru Vulcan".

Vodafone Smart Tab N8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×