Protecții de ecran pentru Galaxy Note 8 apar în materiale video; vedem un display cu doar puțin mai lat în raport cu S8

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.022 ori
<b>Protecții de ecran pentru Galaxy Note 8 apar în materiale video; vedem un display cu doar puțin mai lat în raport cu S8</b>După numeroase randări văzute și chiar fotografii ale unui prototip cu Samsung Galaxy Note 8, urmează astăzi să privim asupra unor prime accesorii pentru viitorul phablet. Este vorba despre câteva protecții de ecran destinate noului

Deși nu la fel de multe ca în cazul lui Samsung Galaxy S8, leak-urile asociate phablet-ului Galaxy Note 8 sunt prezente de ceva vreme în mediul online. Am văzut diverse randări, fotografii ale unui prototip, ba chiar și schițe fan-made pentru acest produs și am aflat că debutul s-ar putea întâmpla undeva la mijloc de lună august - asta pentru că sud-coreenii doresc din nou să aibă un soi de avans înaintea lansării de noi modele iPhone pe piață.

Astăzi descoperim două materiale video cu proveniența din China ce ne prezintă accesorii pentru ecranul acestui viitor phablet echipat cu Bixby. Este vorba despre protecții pentru ecranul phablet-ului și la prima vedere parcă accesoriul este ceva mai lat comparativ cu display-ul primit pe Galaxy S8. Ar fi și normal, mai ales că zvonurile recente indică o creștere a diagonalei la 6.3 sau 6.4 inch, păstrându-se raportul 18.5:9.

Observăm ca și în cazul lui Galaxy S8, un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului, panou curbat spre margini. De la acest phablet mai așteptăm și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 836, 6 GB memorie RAM, o cameră duală și desigur un stylus S-Pen. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×