Vonino anunță lansarea a trei noi tablete cu Android 4.4 KitKat și a două smartphone-uri cu ocazia Black Friday

Autor:  | Publicat în:  Vonino 935 ori
<b>Vonino anunță lansarea a trei noi tablete cu Android 4.4 KitKat și a două smartphone-uri cu ocazia Black Friday</b>Din câte se pare, evenimentul de reduceri Black Friday este un prilej numai bun pentru producătorii să lanseze noi terminale pe piață. Un astfel de exemplu sunt și cei de la Vonino, companie ce ne-a anunțat acum câteva momente prin intermediul...

Din câte se pare, evenimentul de reduceri Black Friday este un prilej numai bun pentru producătorii să lanseze noi terminale pe piață. Un astfel de exemplu sunt și cei de la Vonino, companie ce ne-a anunțat acum câteva momente prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea a trei noi tablete și a două smartphone-uri.

Printre acestea se numără tabletele Vonino Otis QS, Vonino Orin QS, respectiv modelul Vonino Onyx QS. Aflați că tabletele Orin QS și Otis QS sunt primele tablete de pe piața locală ce sosesc cu noul procesor MediaTek MTK8127, un chip quad-core care se remarcă printr-o viteză superioară.

Printre specificațiile modelului Otis QS avem un display de 7 inch cu rezoluție 1.024 x 600 pixeli, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 512 MB RAM, 8 GB de stocare, GPS și o baterie de 2.700 mAh. Cel de-al doilea model numit Orin QS, sosește cu display IPS de 7 inch (1.024 x 600 pixeli), procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, GPS și o baterie de 2.800 mAh.

Vonino Onyx QS beneficiază tot de un panou de 7 inch cu rezoluție 1.024 x 600 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MTK8382 de 1.3 GHz, 8 GB memorie internă, dar și conectivitate 3G prin intermediul unui microSIM.

De asemenea, Vonino lansează și smartphone-urile Jax QS Mini și Vonino Xylo S, terminale ce sosesc cu procesoare dual-core de 1.2 GHz și conectivitate 3G+. Printre dotările lui Jax QSmini regăsim un display de 4.7 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core de 1.2 GHz, 8 GB memorie internă și WiFi.

Ultimul model lansat, și anume Vonino Xylo S, este un smartphone de 4 inch cu procesor dual-core de 1.2 GHz, cameră foto de 5 megapixeli, 3G+ și GPS. Pe lângă lansarea noilor produse, Vonino dezvăluie că reducerile de Black Friday vor fi de până la 70%, campania fiind desfășurată atât pe site-ul companiei, cât și prin parteneri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×