Prețurile de 999 lei pentru Play Station 4, respectiv 1.499 lei pentru iPhone 5s ce vor fi afișate de eMAG se confirmă

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.133 ori
<b>Prețurile de 999 lei pentru Play Station 4, respectiv 1.499 lei pentru iPhone 5s ce vor fi afișate de eMAG se confirmă</b>O informație foarte interesantă despre care am aflat în această dimineață făcea referire la faptul că în dimineața zilei de 21 noiembrie, cei de la eMAG.ro ne vor întâmpina cu reduceri incredibile la console video, laptop-uri, televizoare și...

O informație foarte interesantă despre care am aflat în această dimineață făcea referire la faptul că în dimineața zilei de 21 noiembrie, cei de la eMAG.ro ne vor întâmpina cu reduceri incredibile la console video, laptop-uri, televizoare și smartphone-uri Apple. Deși unii dintre noi erau cam sceptici cu privire la aceste prețuri scăpate pe web, iată că acum reducerile ni se confirmă.

Astfel, după ce în această dimineață, prețurile speciale pregătite de eMAG ne erau dezvăluite de către Știrile Pro TV, acum câteva momente, un youtuber (Zmenta) ce a încheiat un parteneriat de colaborare cu eMAG ne confirmă printr-un clip video faptul că într-adevăr mâine dimineață vom avea parte de discount-uri foarte atractive la unele produse.

Oferte eMAG Black Friday:

Printre acestea se vor număra console de jocuri Sony Play Station 4 la doar 999 lei, televizoare LED de 80 cm la 499 lei, sau laptop-uri de 15.6-inch ce vor costa tot 499 lei. Vă recomandăm ca în primele ore ale dimineții să fiți pe fază pentru a prinde printre primii unul dintre produsele afișate mai sus, acestea urmând să dispară destul de repede din stoc. Vă puteți face cont pe eMAG chiar aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×