Vonino MusicPad H1 este un hub multimedia ce costă doar 699 lei pe eMAG.ro; iată ce știe să facă

1.861 ori
<b>Vonino MusicPad H1 este un hub multimedia ce costă doar 699 lei pe eMAG.ro; iată ce știe să facă</b>Vonino oferă în acest moment și o serie de hub-uri multimedia, produse destinate iubitorilor de muzică în special, dar și amatorilor de conținut video. Unul dintre aceste dispozitive se numește Vonino MusicPad H1, produs ce costă în acest moment doar 699

Dacă tabletele nu v-au cucerit, atunci poate că un hub multimedia o va face curând, și asta datorită celor de la Vonino ce vin pe piață cu două produse de acest tip. Unul dintre acestea este Vonino MusicPad H1 - dispozitiv cu Android la bord ce va fi apreciat cu siguranță de către consumatorii de seriale/filme sau muzică.

Ca specificații întâlnim aici un minisistem audio format din 2 boxe de 5W, Radio FM și numeroase elemente de conectivitate după cum urmează: HDMI, slot microSD, jack audio 3.5 mm, Bluetooth, respectiv WiFi. La interior avem un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare.

Componenta aflată în prim-plan este desigur display-ul, fiind vorba aici despre un panou touchscreen LCD de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli. Folosindu-ne de portul HDMI sau de tehnologia Miracast, vom putea conecta hub-ul direct la televizor și astfel afișa conținutul pe un ecran mult mai mare.

De asemenea, acest produs se adresează și pasionaților de muzică, fiind incluse la pachet aplicațiile SoundCloud și Anghami ce oferă acces gratuit la peste 30 milioane de melodii. Practic avem la dispoziție un soi de tabletă cu boxe integrate, concept existent pe piață de o bună perioadă de timp.

Un exemplu poate fi Sony CMT-L7D, un dock pentru walkman lansat în 2010, ce oferea la rândul său un display touchscreen și o pereche de boxe într-un singur pachet. Revenind la produsele Vonino, aflați că în oferta eMAG.ro se mai află și modelul MusicPad M1 - acesta având un preț de 750 lei. Pentru MusicPad H1 va trebui să scoatem din buzunar suma de 699 lei, hub multimedia ce poate fi comandat chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×