Votează tableta anului 2015 pe Mobilissimo.ro: cele mai populare tablete ale anului în viziunea cititorilor (Sondaj)

870 ori
<b>Votează tableta anului 2015 pe Mobilissimo.ro: cele mai populare tablete ale anului în viziunea cititorilor (Sondaj)</b>Dacă tot am pornit &icirc;n ultimele zile votul pentru "Telefonul anului 2015", e momentul să ne ocupăm şi de tablete. 2015 nu a fost chiar cel mai bun an pentru acest segment, iar retrospectiva de final de an include şi un sondaj adresat vouă,...

Dacă tot am pornit în ultimele zile votul pentru "Telefonul anului 2015", e momentul să ne ocupăm şi de tablete. 2015 nu a fost chiar cel mai bun an pentru acest segment, iar retrospectiva de final de an include şi un sondaj adresat vouă, cititorilor Mobilissimo.ro.

Astfel, punem la bătaie o listă de opţiuni cu aproximativ 30 de tablete, pe care le puteţi vota în top. Pe parcursul realizării acestui sondaj vom publica şi topurile 10 ale redactorilor Mobilissimo.ro, care le vor reda preferinţele personale. S-a dat drumul la sondaj aici şi vă recomandăm să îl propagaţi pe mijloacele de socializare, astfel încât să ne formăm o imagine cât mai clară cu privire la preferinţele publicului roman pe anul curent.

Deocamdată Microsoft Surface Pro 4 conduce, urmat de iPad Pro şi Galaxy Tab S2 9.7, pe care colegul Alex o testează în aceste zile. Suntem siguri că acest clasament va mai cunoaşte schimbări, mai ales că distanţele sunt mici şi modelele incluse sunt de top. E surprinzător să vedem Microsoft în această poziţie de lider, fie şi pentru câteva zile, un semn al unui viitor anunţat şi de analişti de altfel, cu Windows în creştere în următorii ani pe partea de tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×