Votează telefonul anului 2015 pe Mobilissimo.ro: cele mai populare smartphone-uri ale anului în viziunea cititorilor (Sondaj)

1.704 ori
<b>Votează telefonul anului 2015 pe Mobilissimo.ro: cele mai populare smartphone-uri ale anului în viziunea cititorilor (Sondaj)</b>Pentru că suntem &icirc;n luna decembrie, e momentul retrospectivelor pe anul &icirc;n curs şi nu putea lipsi un top 10 al smartphone-urilor acestui an. Pe l&acirc;ngă cele realizate de redactorii Mobilissimo.ro, aveam şi popularul top al...

Pentru că suntem în luna decembrie, e momentul retrospectivelor pe anul în curs şi nu putea lipsi un top 10 al smartphone-urilor acestui an. Pe lângă cele realizate de redactorii Mobilissimo.ro, aveam şi popularul top al preferinţelor cititorilor, care implică votul în sondajul de aici.

Avem o listă cu peste 90 de modele, din care puteţi vota câte doriţi. Pe parcursul realizării sondajului vom publica pe rând şi topurile realizate de redactori, cu preferinţele personale. Sondajul a fost inaugurat ieri şi are deja peste 300 de repondenți. Remarcăm că modelele Samsung Galaxy S6 Edge şi Galaxy S6 Edge+ au un ecart faţă de celelalte handseturi, dar şi LG G4 a primit un număr mare de voturi.

Vă recomandăm să propagaţi sondajul pe Google+, Twitter, Facebook şi alte reţele de socializare, pentru a avea cât mai mulţi repondenți şi o idee clară asupra preferinţelor romanilor pe anul în curs. Avem pentru voi modele Lumia, iPhone-uri, telefoane muzicale precum cel Marshall, multe modele Huawei cu cameră bună, deci lista e amplă.

Spor la vot!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×