Windows 10 build 10056 se dezvăluie în capturi de ecran proaspete, cu câteva modificări de interfaţă

1.429 ori
<b>Windows 10 build 10056 se dezvăluie în capturi de ecran proaspete, cu câteva modificări de interfaţă</b>Ne apropiem cu paşi rapizi de evenimentul Microsoft Build, care va aduce cu sine şi noi prezentări ale lui Windows 10, &icirc;ntr-o versiune c&acirc;t mai apropiată de finalizare. &Icirc;ntre timp Windows 10 build 10056 a apărut pe web sub formă de...

Ne apropiem cu paşi rapizi de evenimentul Microsoft Build, care va aduce cu sine şi noi prezentări ale lui Windows 10, într-o versiune cât mai apropiată de finalizare. Între timp Windows 10 build 10056 a apărut pe web sub formă de capturi de ecran, ceea ce înseamnă că în curând vom vedea şi un leak pe web cu această versiune.

Se pare că noutatea acestui build constă în schimbările sale la capitolul interfaţa. Tabul Personalize din aplicaţia Settings e acum activ şi permite personalizarea UI-ului, prin schimbări de transparentă ale meniului Start, modificarea culorii temei şi a accentelor de culoare. Taskbarul a primit şi el un update, fiind mai transparent, iar bară de căutare Cortan e acum de aceeaşi înălţime ca întreg taskbarul.

Windows 10 build 10056

Build 10056 permite ajustarea mărimii meniului Start, o funcţie solicitată de mulţi utilizatori. Iconul lui Recycle Bin a fost schimbat cu unul 3D, iar changelog-ul include şi faptul că browserul Spartan oferă acum opţiunea "Save As" pentru documente PDF. Opţiunea Power a fost mutată lângă butonul "All Apps", iar acest build ar trebui să ajungă pe web în acest weekend.

Windows 10 build 10056 se dezvăluie în capturi de ecran proaspete, cu câteva modificări de interfaţă

Windows 10 build 10056

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×