Noul build Windows 10 (10051) ajunge și pe telefoanele WP; brower-ul Spartan disponibil în varianta beta

Autor:  | Publicat în:  Windows 215 ori
<b>Noul build Windows 10 (10051) ajunge și pe telefoanele WP; brower-ul Spartan disponibil în varianta beta</b>Acum ceva timp, mai exact pe data de 12 februarie, Microsoft anunța programul prin care utilizatorii de terminale Windows Phone puteau testa o versiune Technical Preview a lui Windows 10. După introducerea suportului pentru mai multe telefoane, astăzi...

Acum ceva timp, mai exact pe data de 12 februarie, Microsoft anunța programul prin care utilizatorii de terminale Windows Phone puteau testa o versiune Technical Preview a lui Windows 10. După introducerea suportului pentru mai multe telefoane, astăzi compania IT anunță disponibilitatea unei noi versiuni preview.

Noua versiune poartă numărul 10051, iar printre funcțiile proaspăt integrate la pachet se numără în primul rând brower-ul Project Spartan în forma beta, a unor noi aplicații de e-mail, calendar, mesagerie și apelare, cât și o nouă intefață pentru aplicația People unde vom regăsi contactele noastre.

Se remarcă totodată și introducerea unei noi versiuni a aplicației Maps ce oferă toate funcțiile utile pentru navigarea și explorarea mediului din jurul nostru. Sunt incluse noi hărți, imagini din aer, cât și integrarea Bing Maps și Here maps într-o singură aplicație. Mai multe detalii despre noul build puteți afla de aici, sau instalând noua versiune pe telefonul vostru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×