Windows 8 se mișcă excelent pe procesoarele ARM și debutul În februarie?

1.358 ori
<b>Windows 8 se mișcă excelent pe procesoarele ARM și debutul În februarie?</b>Mai multe surse au vorbit de modul excelent în care Windows 8 rulează pe procesoare de tip ARM. Se spune că o versiune stabilă ar debuta în februarie, trebuie să vă păstrați entuziasmul deoarece vorbim de o versiune pentru cei care dezvoltă...

Mai multe surse au vorbit de modul excelent în care Windows 8 rulează pe procesoare de tip ARM. Se spune că o versiune stabilă ar debuta în februarie, trebuie să vă păstrați entuziasmul deoarece vorbim de o versiune pentru cei care dezvoltă aplicații și nu una finală, pentru consumator.

Ar fi un punct pozitiv pentru Microsoft dacă ar aduce câteva exemplare pentru exemplificare în cadrul MWC din Barcelona, ce va avea loc în luna ce stă să înceapă. A fost un anunț care a făcut vâlvă și anume acela că Windows 8 va rula și pe ARM. Vorbim de prețuri mult mai competitive față de un procesor cu arhitectură made by Intel. Inițial se spunea că sunt instabile, dar uite că într-un timp scurt s-a ajuns la un demo ce impresionează.

Windows 8 va rula pe ARM, AMD și Intel. Sunt mai multe opțiuni decât la oricare sistem de operare by Microsoft până în momentul de față. Pe arhitectură ARM dezvoltă Qualcomm, Texas Instruments, Samsung, NVIDIA.

Vom afla și mai multe detalii în februarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×