Microsoft: Pe următoarea versiune de Windows Phone vor rula și aplicațiile dezvoltate până În acest moment

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.077 ori
<b>Microsoft: Pe următoarea versiune de Windows Phone vor rula și aplicațiile dezvoltate până În acest moment</b>Windows Phone nu a reușit să se impună în lupta cu iOS și Android. Microsoft a investit foarte mult și mă uit că recupereză teren doar la numărul de aplicații disponibile în Windows Phone 7 Marketplace. Au ajuns mai zilele trecute la 60.000,...

Windows Phone nu a reușit să se impună în lupta cu iOS și Android. Microsoft a investit foarte mult și mă uit că recupereză teren doar la numărul de aplicații disponibile în Windows Phone 7 Marketplace. Au ajuns mai zilele trecute la 60.000, Android este pe la 400.000, iar iOS a depășit 500.000 de câteva luni.

Există multe zvonuri în dot com și majoritatea sunt legate de evoluția Windows Phone în contextul în care pe 2012 vom vedea și Windows 8, iar acesta este capabil să ruleze și pe procesoare ARM ceea ce implică tablete mai ieftine sau poate să ne așteptăm și la telefoane inteligente?

Sunt ipoteze. Prima spune că Windows Phone va fi părăsit la lansarea lui Windows 8 și că va sosi un W8 și pe telefoane. Alții mizează pe existența concomitentă a Windows Phone și a Windows 8, doar că primul va renunța la Silverlight și aplicații bazate pe XNA în dauna HTML5 și aplicații de tip Direct-X.

Brandon Watson face parte din echipa care se ocupă de dezvoltarea Windows Phone și a postat pe twitter că orice aplicație lansată acum în WP7 Marketplace va rula și pe următoarea versiune majoră de Windows Phone.

Privirile sunt ațintite pe Microsoft în 2012, vor lua taurul de coarne și aici mă refer la piața tabletelor și a smartphone-urilor. Este un an important, poate chiar decisiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×