Xiaomi ar putea lansa o tabletă cu Windows 10 în următoarele câteva luni

680 ori
<b>Xiaomi ar putea lansa o tabletă cu Windows 10 în următoarele câteva luni</b>&Icirc;n timp ce companiile mici din China lansează o mulțime de tablete cu Windows la bord, acest lucru nu &icirc;l vedem și &icirc;n tabăra unor producători mai mari ca și Meizu, sau Xiaomi. Totuși, &icirc;n cur&acirc;nd ne-am putea aștepta ca...

În timp ce companiile mici din China lansează o mulțime de tablete cu Windows la bord, acest lucru nu îl vedem și în tabăra unor producători mai mari ca și Meizu, sau Xiaomi. Totuși, în curând ne-am putea aștepta ca Xiaomi să aducă pe piață o astfel de tabletă, device care va rula Windows 10.

Detaliul de față sosește din partea unui analist chinez, persoană ce afirmă faptul că această tabletă cu Windows 10 produsă de către Xiaomi, va sosi pe piață undeva în intervalul August și Septembrie. Din câte am aflat anterior, Xiaomi va lansa noua versiune MIUI pe data de 16 august, moment în care și această tabletă ar putea fi prezentată.

Cu toate că specificațiile lipsesc din ecuație, ne-am putea aștepta ca noua tabletă Xiaomi să aducă un display de 8-10 inch, un procesor octa-core, 2 sau 3 GB memorie RAM, o carcasă destul de subțire, dar și o baterie potentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×