Xiaomi Mi Pad 4 este certificată de către FCC şi 3C China; Tableta e cu un pas mai aproape de debut

1.283 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 4 este certificată de către FCC şi 3C China; Tableta e cu un pas mai aproape de debut</b>Cu toate că în ultima vreme cei de la Xiaomi au lansat numai smartphone-uri, se pare că în următoarea perioadă vom vedea și alte dispozitive, o tabletă fiind posibilă. Spunem asta pentru că modelul Mi Pad 4 tocmai ce a primit certificarea FCC

Xiaomi Mi Pad 4 este o tabletă aşteptată de ceva vreme, mai ales că Xiaomi Mi Pad 3 a împlinit un an în aprilie. E cazul unui succesor deci. Terminalul apare direct la autorităţile de certificare, adică FCC în SUA şi 3C în China. Hai să vedem ce ştim despre el şi ce putem specula în rest.

Xiaomi Mi Pad 4

Tableta a apărut la FCC sub numele de cod M1806DW şi scăparea a fost detaliată de către cei de la 91mobiles. A trecut între timp şi prin procesul de certificare din China. Listările de genul nu aduc şi specificaţii, deci nu ar trebui să avem aşteptări prea mari de la ele. În afară de a confirma existenţa produselor şi câteva opţiuni de conectivitate nu fac mare lucru.

Aflăm că noul Mi Pad va avea încărcare de 5V şi 2A, suport WiFi dual band şi Bluetooth, iarăşi totul previzibil şi în grafic cu aşteptările noastre. Certificarea a fost primită săptămâna aceasta, iar scăpările din ultima vreme au indicat faptul că vom vedea o tabletă cu ecran cu muchii înguste, aspect 18:9 şi rezoluţie Full HD+. Va avea un procesor Snapdragon 660 şi o baterie de 6000 mAh, plus o cameră de 13 MP în spate.

Mă aştept şi la 3 sau 4 GB RAM la interior, cel mai nou MIUI şi slot microSD eventual. Rămâne de văzut dacă Xiaomi mai lansează tableta şi într-o versiune cu Windows, nu doar cu Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×