Xiaomi Redmi 6A este certificat de TENAA; Are ecran de 5.45 inch cu aspect 18:9

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.137 ori
<b>Xiaomi Redmi 6A este certificat de TENAA; Are ecran de 5.45 inch cu aspect 18:9</b>În baza de date TENAA își face apariția astăzi un nou telefon de la Xiaomi, unul ce ar putea debuta comercial sub denumirea de Xiaomi Redmi 6A. Din câte putem vedea, avem de-a face cu un smartphone de buget, telefon care în ciuda acestui

Evenimentul marca Xiaomi programat pentru data de 31 mai este așteptat să ne aducă multe noutăți și am putea vedea chiar și unele telefoane de buget pe lângă flagship-ul Mi 8. Credem acest lucru ca urmare a unui nou model de buget Xiaomi care tocmai a fost certificat de către TENAA, fiind vorba despre un terminal ce va ajunge să fie vândut pe piață sub denumirea de Xiaomi Redmi 6A.

Xiaomi Redmi 6A

Din câte putem vedea aici, telefonul nu se remarcă în mod special la nivel de look, oferind o carcasă din policarbonat destul de generoasă în talie și anume 8.3 mm. Nu există scanner de amprente pe acest device cu scopul de a fi reduse costurile, dar cu toate acestea întâlnim aici un ecran cu aspect 18:9 și diagonală de 5.45 inch ce are margini destul de mari de jur-împrejur.

Redmi 6 Plus

Singurul detaliu pe care îl mai aflăm este că la interior vom regăsi o baterie de 3000 mAh ce ar trebui să ofere o autonomie bunicică raportat la ecranul care cel mai probabil va oferi rezoluție HD+. În plan secund avem și o fotografie mai sus ce pare a ne prezenta varianta standard Redmi 6 sau Redmi 6 Plus ce se va remarca prin cameră duală, scanner amprente și ecran cu decupaj.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×