Xiaomi Mi Max 3 este certificat de către autoritatea chineză 3C; Ar putea oferi un procesor Snapdragon 710

991 ori
<b>Xiaomi Mi Max 3 este certificat de către autoritatea chineză 3C; Ar putea oferi un procesor Snapdragon 710</b>Nu doar Vivo are plan lansarea unui smartphone cu diagonală deosebită în perioada următoare, ci și Xiaomi care pregătește debutul lui Mi Max 3. Acest phablet tocmai ce a fost certificat de către autoritatea chineză 3C și aflăm pe această cale

Printre smartphone-urile la care Xiaomi lucrează în momentul de față se mai numără și Mi Max 3, un phablet uriaș ce ar urma să vină cu un ecran de 7 inch potrivit speculațiilor din ultima vreme. Am aflat anterior că handset-ul va oferi suport pentru tehnologia de încărcare wireless și o baterie pe măsură de 5.500 mAh. Se menționa și prezența unui cipset Snapdragon 660, acum apare în peisaj și posibilitatea de a vedea o soluție Snapdragon 710 în schimb.

Acest zvon sosește odată cu certificare 3C pe care telefonul a primit-o în China și care confirmă printre altele și suportul pentru încărcare rapidă la 18W. Aici dispozitivul apare cu numele de serie M1807E8S și din păcate informațiile se opresc aici. Nu avem parte nici măcar de o imagine sau schiță, semn că trebuie să așteptăm o certificare mai serioasă, precum cea TENAA.

Smartphone-ul va rula Android 8.1 Oreo din fabrică și este de așteptat să vedem la bord și difuzoare stereo, scanner de amprente în spate și un ecran cu aspect 18:9. Va fi un dispozitiv ideal pentru consumul multimedia, de la gaming și până la vizionarea de materiale video. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×