09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.097 ori
<b>09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0</b>Crack-ul pentru HD DVD provoaca picarea Digg.com! Site-ul Digg dedicat stirilor din diverse domenii a fost inactiv in urma cu 2 zile, din cauza revoltei utilizatorilor. Protestul a fost starnit de interzicerea afisarii codului folosit pentru crack-uirea...

Crack-ul pentru HD DVD provoaca picarea Digg.com!

Site-ul Digg dedicat stirilor din diverse domenii a fost inactiv in urma cu 2 zile, din cauza revoltei utilizatorilor.

Protestul a fost starnit de interzicerea afisarii codului folosit pentru crack-uirea formatului HD DVD. Organismul care se ocupa cu managementul drepturilor digitale asupra DVD-urilor de inalta definitie a trimis o scrisoare celor de la Digg, cerandu-le sa stearga codul de pe site. De asemenea, a fost ceruta si inlaturarea oricarui detaliu in legatura cu decriptarea formatului.

Utilizatorii au fost atat de nemultumiti in legatura aceasta decizie, incat si-au re-publicat mii de articole, acest lucru ducand la un colaps al site-ului. Un utilizator a descris fenomenul drept "o revolta a secolului XXI" iar fondatorul Digg a afirmat "Daca vom pierde, putem spune ca macar am incercat", dupa ce a decis sa nu cenzureze informatia.

Digg este guvernat de utilizatorii sai, fara un control editorial, dar din pacate publicarea codului anterior mentionat violeaza Actul pentru Copyright US Digital Millennium. Acest eveniment demonstreaza puterea continuturilor generate de utilizatori si lipsa de control asupra blogosferei online. Numarul de articole care au reactionat la intregul scandal HD DVD dupa inlaturarea codului a ajuns la 45.000 in primele cateva ore.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×