Huawei P9 primeşte o disecţie de la IT168, ne oferă o privire asupra componentelor interne

1.095 ori
<b>Huawei P9 primeşte o disecţie de la IT168, ne oferă o privire asupra componentelor interne</b>La câteva săptămâni de la debutul său oficial, iată că Huawei P9 trece prin procesul de disecție, de această dată prin intermediul echipei IT168 din China. Vedem cum sunt poziționate componentele și camera foto duală în această carcasă cu grosime de doar

Se pare că nu doar iFixit realizează disecţii pentru telefoane mobile, ci şi cei de la IT168, un site din China care a pus recent mana şi pe un Huawei P9. Terminalul e disecat mai jos, astfel că aflăm cum sunt organizate componentele la interior.

Handsetul cu camera duală e fabricat complet din metal şi nu le-a pus probleme celor care l-au desfăcut, în timpul dezasamblării. Nu avem scor de uşurinţă de reparare aici, ca la iFixit, dar el se anunţă bun daca ne luam dupa imagini. Varianta cu 4 GB RAM şi 64 GB de stocare a fost cea analizată aici, iar modelul vine cu o baterie de 3000 mAh neinlaturabila, ce ocupa destul de mult loc în carcasă.

Cele două camere din spate au elementele modului marcate cu brandul Sunny, confirmând ce scriam aici ieri si anume ca OEM-ul Chinez a produs elemente optice pentru Leica. Observ că există şi destul de mult lipici, dar măcar nu se face abuz de şuruburi. Huawei pare să fi folosit şi componente şi mecanisme destul de mari şi nu a pus în calea şurubelniţelor şi cutterelor fire amplasate incomod.

Rămâne doar să aflăm în ce măsură e uşor de scos şi panoul de display.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×