Detalii despre LG-KU970

Autor:  | Publicat în:  LG 1.419 ori
<b>Detalii despre LG-KU970</b>KU970 este cel mai nou model de la LG si este un terminal 3G dotat cu cele mai noi feature-uri. El ii va multumi atat pe cei ce isi doresc functii multimedia de top cat si pe browserii avizi. Terminalul include o camera de 2 megapixeli, care va va permite...

KU970 este cel mai nou model de la LG si este un terminal 3G dotat cu cele mai noi feature-uri. El ii va multumi atat pe cei ce isi doresc functii multimedia de top cat si pe browserii avizi.

Terminalul include o camera de 2 megapixeli, care va va permite sa capturati momentele importante din viata in doar cateva secunde. Cu ajutorul lui KU970 va puteti bucura de muzica in fomat MP3 la o viteza de 3.6Mbps, iar la capitolul memorie interna telefonul ofera 512MB pentru a va stoca fisierele importante. Noul model suporta HSDPA, prin intermediul caruia veti beneficia de transferuri la viteze mari, dar si tehnologia CDMA.

Avem de-a face cu un terminal de dimensiuni destul de mici (99.8x50.6x13.8mm) si o greutate de doar 125 de grame. Displayul telefonului suporta 256.000 de culori si o rezolutie de 240x320 pixeli. Alte functii extrem de utile cu care soseste noul model de la LG sunt: dictionar T9, voice memo, handsfree incorporat, MP3 si JAVA MIDP 2.0. Puteti memora pana la 500 de numere de telefon in agenda, o functie extrem de utila pentru orice om de afaceri din lume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×