Windows Mobile 6, un Vista pentru telefoane?

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 2.076 ori
<b>Windows Mobile 6, un Vista pentru telefoane?</b>Ultimul sistem de operare pentru telefoanele mobile si alte gadgeturi in format mobil poarta numele de Windows Mobile 6 si are o interfata asemanatoare cu cea a lui Windows Vista.&nbsp; Disponibil incepand cu jumatatea lui 2007, Windows Mobile 6 introduce...

Ultimul sistem de operare pentru telefoanele mobile si alte gadgeturi in format mobil poarta numele de Windows Mobile 6 si are o interfata asemanatoare cu cea a lui Windows Vista.

Disponibil incepand cu jumatatea lui 2007, Windows Mobile 6 introduce optiunea de a vizualiza email-uri in formatul lor original HTML cu linkuri web live.  Sistemul include si Windows Live, celebrul serviciu de mesagerie  cu ajutorul caruia puteti chat-ui, trimite fisiere sau inregistra notite in format audio.  Veti putea vizualiza, edita si naviga in documente cu ajutorul versiunilor originale de Word, Outlook, Excel si Powerpoint, fara a afecta tabelele, imaginile sau textul.

Desi este mult mai putin celebru decat Symbian sau softurile de la Nokia, Windows Mobile a fost ales de Vodafone, drept unul dintre cele 3 sisteme de operare pe care le va adopta. Celelalte 2 au fost Symbian/Nokia Series 60 si Linux. Astfel numarul de telefoane Vodafone cu Windows Mobile sa va dubla in 2007, dupa cum estimeaza expertii companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×