Windows Mobile 6, un Vista pentru telefoane?

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 2.053 ori
<b>Windows Mobile 6, un Vista pentru telefoane?</b>Ultimul sistem de operare pentru telefoanele mobile si alte gadgeturi in format mobil poarta numele de Windows Mobile 6 si are o interfata asemanatoare cu cea a lui Windows Vista.&nbsp; Disponibil incepand cu jumatatea lui 2007, Windows Mobile 6 introduce...

Ultimul sistem de operare pentru telefoanele mobile si alte gadgeturi in format mobil poarta numele de Windows Mobile 6 si are o interfata asemanatoare cu cea a lui Windows Vista.

Disponibil incepand cu jumatatea lui 2007, Windows Mobile 6 introduce optiunea de a vizualiza email-uri in formatul lor original HTML cu linkuri web live.  Sistemul include si Windows Live, celebrul serviciu de mesagerie  cu ajutorul caruia puteti chat-ui, trimite fisiere sau inregistra notite in format audio.  Veti putea vizualiza, edita si naviga in documente cu ajutorul versiunilor originale de Word, Outlook, Excel si Powerpoint, fara a afecta tabelele, imaginile sau textul.

Desi este mult mai putin celebru decat Symbian sau softurile de la Nokia, Windows Mobile a fost ales de Vodafone, drept unul dintre cele 3 sisteme de operare pe care le va adopta. Celelalte 2 au fost Symbian/Nokia Series 60 si Linux. Astfel numarul de telefoane Vodafone cu Windows Mobile sa va dubla in 2007, dupa cum estimeaza expertii companiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×