1 milion de apeluri telefonice efectuate prin Gmail in ultimele 24 de ore

1.046 ori
<b>1 milion de apeluri telefonice efectuate prin Gmail in ultimele 24 de ore</b>Ieri va informam ca Google a integrat serviciul Voice in Gmail, permitandu-le utilizatorilor sa efectueze apeluri telefonice de pe PC. Iata ca in doar 24 de ore de la lansarea serviciului, au fost efectuate peste 1 milion de apeluri, practic 694 apeluri...

Ieri va informam ca Google a integrat serviciul Voice in Gmail, permitandu-le utilizatorilor sa efectueze apeluri telefonice de pe PC. Iata ca in doar 24 de ore de la lansarea serviciului, au fost efectuate peste 1 milion de apeluri, practic 694 apeluri pe minut, sau 12 apeluri pe secunda.

Google a anuntat de asemenea ca serviciul Voice va deveni o parte integrata in Gmail, iar datorita avalansei de apeluri din ultimele ore, gigantul motoarelor de cautare a avut ocazia sa isi testeze si serverele cu aceasta ocazie. Integrarea serviciului in clientul web-based de email permite utilizatorului Gmail sa realizeze apeluri telefonice VoIP de pe desktop sau laptop catre orice numar de telefon din SUA sau Canada, complet gratuit.

Apelurile internationale vor fi taxate la tarifele obisnuite pentru Google Voice. Atunci cand o persoana apeleaza numarul special Google Voice al unui contact, vor fi apelate toate liniile conectate la respectivul cont. Prin gVoice desktopul devine practic o linie telefonica in plus. Asteptam cu nerabdare lansarea la nivel international a serviciului, in varianta gratuita.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×