10 ani de Vodafone (ex-Connex) in Romania! La multi ani!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.757 ori
<b>10 ani de Vodafone (ex-Connex) in Romania! La multi ani!</b>Pe data de 15 aprilie 2007 Vodafone a implinit 10 ani de prezenta pe piata telefoniei mobile autohtone. Includem in aceasta perioada si trecutul de succes al brandului Connex, transformat acum in Vodafone. La data de 15 aprilie 1997 au fost disponibile...

Pe data de 15 aprilie 2007 Vodafone a implinit 10 ani de prezenta pe piata telefoniei mobile autohtone. Includem in aceasta perioada si trecutul de succes al brandului Connex, transformat acum in Vodafone.

La data de 15 aprilie 1997 au fost disponibile pentru prima oara serviciile de comunicatii mobile furnizate la acea vreme de Connex. 10 ani mai tarziu Vodafone initiaza o mare campanie de premiere a utilizatorilor, oferind bonusuri, concursuri si promotii pentru a marca aniversarea. De asemenea a avut loc si o extindere a serviciilor 3G broadband in cele 23 de orase care au acoperire 3G, cum ar fi Bucuresti, Constanta, Iasi sau Brasov.

Daca folositi serviciile Vodafone inca de la inceput va veti bucura de o serie de gratuitati la capitolul convorbiri si veti primi numeroase minute gratuite. Astfel orice abonat Vodafone va primi 600 de minute de convorbiri in retea (gratis), utilizabile in urmatoarele 10 luni, cu o limita de 60 de minute pe luna. Cei ce poseda o cartela Vodafone vor primi doar cate 10 minute gratis pe luna, timp de 10 luni. Aceste promotii incep pe 1 mai 2007, iar clientii fideli Vodafone pot castiga intre 10.000 si 100.000 de dolari in fiecare zi trimitand un SMS la numarul 777 (1 dolar/SMS).

Asteptam cu interes sa vedem cum va reactiona concurenta la aceasta avalansa de oferte si promotii si nu cred ca va trebui sa asteptam aniversarea Orange sau Cosmote pentru a beneficia de noi oferte ale acestora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×